default-image

Παρέμβαση στα ενετικά τείχη από εθελοντές του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Κρήτη
Παρέμβαση στα ενετικά τείχη από εθελοντές του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται με επιτυχία οι παρεμβάσεις των εθελοντών του ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη" στα ενετικά τείχη του Ηρακλείου, στα πλαίσια της συνεργασίας του προγράμματος με το Δήμο για την υλοποίηση του έργου "Στα βήματα του μεγάλου στοχαστή Ν. Καζαντζάκη".

Μετά από αποψιλώσεις, συντηρήσεις, φροντίδα και καθαριότητα του χώρου από το αλσύλλιο της Πύλης Ιησού, τον Τάφο του Καζαντζάκη έως και την πλατεία Φανερωμένης, χθες πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες φυτεύσεις στο χώρο.

Στη δράση συμμετείχαν μέλη, εθελοντές και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη", καθώς και προσωπικό του Τμήματος Υπαίθριων Χώρων και του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου.

Με την ευκαιρία τα μέλη του ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη" που συμμετείχαν στη δράση με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τα Φυτώρια του κ. Βεκράκη Γιώργου και του κ. Παπαδογιαννάκη Ζαχαρία για τη δωρεά των φυτών.

Παράλληλα ενημερώνουν ότι επόμενος στόχος τους είναι να κατασκευάσουν παγκάκια πικ-νικ και ξύλινα καλάθια προκειμένου να τοποθετηθούν στο αλσύλλιο της Πύλης Ιησού, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες μας να επισκέπτονται το χώρο και να περνούν όμορφα.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας καλούν «την τοπική κοινωνία να στηρίξει τις δράσεις μας, συμβάλλοντας είτε με τη δωρεάν διάθεση ξυλείας είτε με χρηματική δωρεά για την προμήθεια ξυλείας», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, δίνοντας ως τηλέφωνο επικοινωνίας το 2810 331002 (κ. Χριστίνα Παπαγγέλου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News