default-image

Και ο Δήμος Πλατανιά συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΚΕΔΕ

Κρήτη
Και ο Δήμος Πλατανιά συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΚΕΔΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Πλατανιά  συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που πραγματοποιούνται ενόψει της ψήφισης από τη Βουλή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως εκ τούτου, όπως ανακοίνωσε, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν συμβολικά κλειστές από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες (Βοήθεια στο Σπίτι, παιδικοί σταθμοί).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Πλατανιά «είναι κάθετα αντίθετος στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο των ΟΤΑ», το οποίο είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο.

«Είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να "υπάρχουν" Δήμοι χωρίς την "ύπαρξη" της χώρας και στο πλαίσιο αυτό οι ΟΤΑ μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει στη στήριξη για την ανόρθωση της οικονομίας και κοινωνίας έμπρακτα και με αριθμούς. Και τώρα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν για άλλη μια φορά, αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και χρονοδιάγραμμα», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News