default-image

Απογοητευμένοι από την πολιτική της υγείας οι εργαζόμενοι

Κρήτη
Απογοητευμένοι από την πολιτική της υγείας οι εργαζόμενοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απογοητευμένοι από την πολιτική της Πολιτείας στην υγεία διαχρονικά, που έχει ως αποτέλεσμα την κατάρρευσή της, εμφανίζονται για άλλη μία φορά μιλώντας στο Ράδιο 9,84 οι πρόεδροι των Συλλόγων εργαζομένων του Βενιζελείου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Αφορμή για άλλη μία φορά στάθηκε το "κρυφτούλι" γύρω από τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων και τις ανύπαρκτες πιστώσεις προς τα νοσοκομεία, που φρενάρουν την υγεία και την εύρυθμη λειτουργία των δομών υγείας.

«Στο ΠΑΓΝΗ δεν υπάρχουν ούτε ταμειακά αποθέματα για να πάρουν, ούτε πιστώσεις για να πάει μπροστά», λέει ενδεικτικά στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος των εργαζομένων Θέμης Φραγκιαδάκης.

«Κενό γράμμα», σύμφωνα με τον ίδιο, ως εκ τούτου, και οι νέες δηλώσεις της ηγεσίας του υπουργείου για τους ανασφάλιστους.

«Στο Βενιζέλειο περάσαμε προ πολλού την κόκκινη γραμμή. Λειτουργούμε πια οριακά. Ταμειακά αποθέματα, από τη μία, και μέτρα για τους ανασφάλιστους, από την άλλη, βρίσκονται σε αντίθετη κατεύθυνση», λέει ο Γιώργος Χονδροζουμάκης από το Σύλλογο Εργαζομένων στο Βενιζέλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News