default-image

Ο Γ. Χαρούλης στην εκστρατεία για το Πανευρωπαϊκό Στίβου

Ο Γ. Χαρούλης στην εκστρατεία για το Πανευρωπαϊκό Στίβου

Ο Γιάννης Χαρούλης, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη για τον τόπο του, αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκστρατείας με τίτλο "Athletics in the land of culture! - Ο κλασικός αθλητισμός στον τόπο του πολιτισμού!" στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Στίβου 2015 που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και ο ΣΕΓΑΣ 20-21 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υποδέχτηκαν τον Κρητικό καλλιτέχνη και του παρέδωσαν σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ την επίσημη ενδυμασία της Εθνικής μας Ομάδας.

Κορυφαίοι αθλητές από την Ελλάδα και την Ευρώπη θα βρεθούν στο Ηράκλειο, προκειμένου να συμμετάσχουν στην Α' κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων. Στις 20-21 Ιουνίου η πόλη της Κρήτης θα φιλοξενήσει στο Παγκρήτιο Στάδιο σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού στίβου και θα δώσει την ευκαιρία σε μόνιμους κατοίκους και τουρίστες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Στόχος της ομάδας μας είναι μια θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, που θα την οδηγήσει στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Το επίπεδο των αγώνων αναμένεται να είναι εξαιρετικά υψηλό, καθώς στην κατηγορία μετέχουν ισχυρές δυνάμεις της Ευρώπης. Οι Έλληνες πρωταθλητές στο δύσκολο έργο τους θα έχουν ανάγκη το ζεστό χειροκρότημα των Ελλήνων φιλάθλων.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος αθλητές από τις εξής χώρες: Ελλάδα, Ολλανδία, Τσεχία, Τουρκία, Ρουμανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Λιθουανία, Ελβετία και Λετονία.

Μάλιστα αυτό το Σάββατο 25 Απριλίου, στις 12 μ., θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της επικοινωνιακής εκστρατείας της διοργάνωσης, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης (πλατεία Ελευθερίας).

Σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη και σενάριο του Παναγιώτη Παπουτσάκη (εκτέλεση παραγωγής Indigo View) θα παρουσιαστεί το τηλεοπτικό σποτ της διοργάνωσης αλλά και οι παράλληλες δράσεις με στόχο την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό αλλά και της Κρήτης ως τουριστικού και πολιτιστικού προορισμού και την ανάδειξη της ιστορικής συνεισφοράς του νησιού στον παγκόσμιο πολιτισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News