Ειδήσεις

Η Φ. Γεννηματά στο Ηράκλειο ενόψει συνεδρίου

Με εντατικό ρυθμό τρέχουν οι προετοιμασίες στο τοπικό ΠΑΣΟΚ με αφορμή το συνέδριο του Κόμματος στα μέσα Μαΐου αλλά και την εκλογή νέας ηγεσίας στις 7 Ιουνίου.

Η Φώφη Γεννηματά μάλιστα  , ένας από τους βασικούς «παίκτες» στις εξελίξεις  στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και εν δυνάμει υποψήφια για την προεδρεία ,θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την ερχόμενη Δευτέρα 27 Απριλίου  για να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση που διοργανώνει η Τ.Ο του Μασταμπά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανοίξει τα χαρτιά της αναφορικά με τις προθέσεις της για τις οποίες κύκλοι του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βρεθεί «απέναντι» από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο ο οποίος  διεκδικεί την ηγεσία. Άλλωστε αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ κρατούν στάση αναμονής και ως προς ένα ακόμη πρόσωπο αυτό του ευρωβουλευτή και γραμματέα του κινήματος  Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος θεωρείται για τους ίδιους  ένα δυνατό χαρτί που θα μπορούσε να διεκδικήσει το «τιμόνι» του ΠΑΣΟΚ

Συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Σήμερα στις 19.00 μ.μ συνεδριάζει η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ καθώς απομένουν λίγες  ημέρες μέχρι το συνέδριο στις 15 με 17 Μαΐου και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα διαδικαστικά ζητήματα όπως το νέο μητρώο μελών αλλά και η διαδικασία εκλογής συνέδρων.

Παράλληλα αναμένεται να τεθεί και το θέμα της εκδήλωσης που προετοιμάζεται από την Νομαρχιακή Επιτροπή στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου , στις 4 Μαΐου όπως σύμφωνα με τις πληροφορίες ομιλητής αναμένεται να είναι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς.

Νικολέτα Σφακιανάκη

Σχόλια