default-image

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το RUN GREECE

Κρήτη
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το RUN GREECE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεπερνούν κάθε προηγούμενο οι εγγραφές συμμετοχής στον αγώνα RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή.

Τα άτομα που συμμετέχουν είναι παιδιά , ενήλικες και άτομα με κινητικά προβλήματα.

Για τους παραπάνω λόγους έχουν προβλεφθεί αυξημένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας των αγωνιζομένων αλλά και των πολιτών που θα κατέβουν στους δρόμους του Ηρακλείου για να εμψυχώσουν με την παρουσία τους και να χειροκροτήσουν τους δρομείς και περιπατητές.

Έτσι την Κυριακή 26 Απριλίου από τις 07.00 το πρωί μέχρι και τις 14.00 το μεσημέρι οι δρόμοι όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες θα είναι κλειστοί για μηχανές και αυτοκίνητα.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι :

Εκκίνηση: Αρχή Λεωφόρου Δικαιοσύνης (μπροστά από την Περιφέρεια Κρήτης) - Πλατεία Νικ. Φωκά- 25ης Αυγούστου (πεζόδρομος) - Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων - Νεάρχου - Συμβολή Νεάρχου και Δουκώς Μποφώρ ( σιντριβάνι Ο.Λ.Η.)- Στροφή γύρω από το σιντριβάνι - Νεάρχου - Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων - Παραλιακή Λεωφόρος Σοφ. Βενιζέλου - Αρχ. Μακαρίου- Νικ. Πλαστήρα- Συμβολή Νικ. Πλαστήρα με τις οδούς Έβανς και Πεδιάδος (Πύλη Ιησού - καινούργια πλατεία) - Πλατεία  Κύπρου - Χαρ. Τρικούπη - Λεωφόρος Δημοκρατίας.

Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας, στη συμβολή της Λεωφ. Δημοκρατίας με τις οδούς Πεδιάδος - Αβέρωφ και Ανεμογιάννη (Τράπεζα Πειραιώς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News