default-image

Το γερμανικό κόμμα SPD στο Ηράκλειο

Κρήτη
Το γερμανικό κόμμα SPD στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανική απόβαση σήμερα στην Κρήτη. Περίπου 600 στελέχη του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος SPD, ανάμεσα στους οποίους και πρώην πρωθυπουργός του Βρανδεμβούργου, θα βρεθούν στο Ηράκλειο έχοντας σειρά επαφών με τοπικά στελέχη.

Το SPD είναι ένα από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της Γερμανίας, με την παρουσία των στελεχών στο Ηράκλειο να σηματοδοτεί ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από την πολιτική επικαιρότητα αλλά και τις σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας σε περίοδο διαπραγματεύσεων.

Ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης θα έχει συνάντηση στο ξενοδοχείο "Αστόρια" στις 10 π.μ. με υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος και τον πρώην πρωθυπουργό και στη συνέχεια στις 10:30 στο κινηματοθέατρο "Αστόρια" θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τα εκατοντάδες στελέχη του SPD στο Ηράκλειο. Η κάθοδος των Γερμανών γίνεται στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου τους που επέλεξαν να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη…

Θα ακολουθήσει συνάντηση στις εγκαταστάσεις της Παγκρήτιας Τράπεζας για την παρουσίαση της μελέτης αναμπέλωσης από την αντιπεριφερειάρχη για τον πρωτογενή τομέα Θεανώ Βρέντζου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News