Ειδήσεις

Νέες εργασίες στο ΚΑΠΗ Γωνιών

Τη σύμβαση νέων εργασιών, και ειδικότερα της αποπεράτωσης του υπογείου και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του ΚΑΠΗ Γωνιών, υπέγραψε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Το έργο, προϋπολογισμού 55.000 ευρώ, περιλαμβάνει οικοδομικές εργασίες και αναμένεται να βελτιώσει αισθητά το χώρο του ΚΑΠΗ Γωνιών.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε πως «ένα ακόμα έργο στις πανέμορφες Γωνιές ξεκινάει να υλοποιείται και σύντομα το ΚΑΠΗ που φιλοξενεί και ψυχαγωγεί τους ηλικιωμένους κατοίκους του οικισμού θα είναι ακόμα πιο άνετο και πιο λειτουργικό.

Στόχος της δημοτικής Αρχής, άλλωστε, ήταν και παραμένει το να βελτιώσουμε την καθημερινότητα αλλά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων σε κάθε οικισμό του δήμου μας και με αυτό κατά νου συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας. Προσπάθειες επίπονες που γίνονται μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον, αλλά αποδίδουν καρπούς.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα δε να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική υποστήριξή του και σε αυτό το έργο».

Σχόλια