default-image

Εκδήλωση για παιδιά: "Ελάτε να ΖΩ-γραφίσουμε για την Υγεία"

Κρήτη
Εκδήλωση για παιδιά: "Ελάτε να ΖΩ-γραφίσουμε για την Υγεία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To Kέντρο Νοσηλευτικής Φροντίδας Συμβουλευτικής και Εκπαίδευσης διοργανώνει εκδήλωση για παιδιά με τη συμμετοχή του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, Περιφέρειας Ανατολικής Κρήτης, με θέμα "Ελάτε να ΖΩ-γραφίσουμε για την Υγεία", στην πλατεία Αγίου Τίτου το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 και ώρα 10:30-13:30.

Οι ζωγραφιές των παιδιών θα δοθούν στα νοσοκομεία του νομού Ηρακλείου για να εκτεθούν, ενώ θα υπάρχουν και παράλληλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια σχετικά με τη χρήση φαρμάκων, τη σωματική Υγιεινή, τα βότανα της Κρήτης, τη διατροφική πυραμίδα, την παρενόχληση, πρώτες βοήθειες για παιδιά κ.ά.

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου στην πρόσκλησή τους για συμμετοχή στην εκδήλωση αναφέρουν σχετικά: «Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να περάσουμε μαζί ένα μήνυμα για το σημαντικό αγαθό της Υγείας σε μία ηλικιακή ομάδα που αποτελεί το μέλλον της κοινωνίας μας».

Το Κέντρο Νοσηλευτικής Φροντίδας Συμβουλευτικής και Εκπαίδευσης βρίσκεται στην οδό Κορωναίου 19 Ηράκλειο Κρήτης και λειτουργεί Τρίτη & Πέμπτη από τις 17:00 έως τις 19:00 (τηλ. 2810/242210).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News