Ειδήσεις

Στις 14 Μαΐου εκλογές στην ΕΛΜΕ Ηρακλείου

Εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηρακλείου στη συνεδρίασή του της Δευτέρας 23 Μαρτίου 2015.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΜΕ, «ως εκ τούτου, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 και ώρα 4 μ.μ. ορίζεται η πρώτη προσπάθεια για διεξαγωγή Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία απαιτεί απαρτία (50%+1 μέλη). Σε περίπτωση μη απαρτίας, προκηρύσσεται Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 και ώρα 9 π. μ. στο 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, ανεξαρτήτως παρόντων μελών.

Την ημέρα εκείνη θα δοθεί άδεια διευκόλυνσης στους συναδέλφους, ώστε να λάβουν μέρος στις προγραμματισμένες διαδικασίες.

Την ίδια ημέρα, Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, στον ίδιο χώρο (3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου), θα διεξαχθούν οι εκλογές μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων-ψηφοδελτίων λήγει τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015, στις 8 μ.μ. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να κατατεθούν την ημέρα εκείνη στο Δ.Σ., το οποίο θα βρίσκεται στα γραφεία της ΕΛΜΕ Ηρακλείου (Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 41).

Τα μέλη της ΕΛΜΕ Ηρακλείου θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και την Κάρτα της ΕΛΜΕ Ηρακλείου (2014-15) για να μπορέσουν να ψηφίσουν.

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν παραλάβει κάρτα μέλους ΕΛΜΕ θα μπορούν να την παραλαμβάνουν την ημέρα των εκλογών από εκεί».

Σχόλια