Ειδήσεις

Σε μοναστήρι των Χανίων - Μαρτυρία για το 48χρονο αγνοούμενο

Κορυφώνεται η αγωνία συγγενών, φίλων και γνωστών του 48χρονου Χρήστου Φαρσάρη που αγνοείται από την περασμένη Κυριακή όποτε και χάθηκαν τα ίχνη του από το χωριό Μέσα Λασιθίου και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Μάλιστα τον ίδιο τελευταία φορά είχε δει ο πατέρας του το πρωί της Κυριακής και ενώ τάιζε τα ζώα του στο ποιμνιοστάσιο της οικογένειας έξω από το σπίτι τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι, όταν εξαφανίστηκε, φορούσε παντόφλες.

Μάλιστα προχθές το βράδυ υπήρξαν πληροφορίες προς την Πολιτική Προστασία της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου από καταστηματάρχη των Χανίων, που όπως είπε είδε το 48χρονο έξω από το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας ζητώντας χρήματα για να ταξιδέψει, ενώ άλλη μαρτυρία έκανε λόγο ότι ο αγνοούμενος εθεάθη στη βόρεια Ελλάδα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές στη Δυτική Κρήτη που είναι ήδη ενημερωμένες για το περιστατικό, ξεκινώντας σχετικές έρευνες εντοπισμού του, όμως μέχρι και αυτή την ώρα δεν υπήρξαν νεότερες εξελίξεις γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πυρετώδεις έρευνες

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ακόμη και στα πιο απόκρημνα και επικίνδυνα σημεία, όπως χαράδρες, λιμνοδεξαμένες, αλλά και σε σπηλιές.

Μια μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού, που συνεχίζεται και σήμερα. Χθες μάλιστα στις έρευνες συμμετείχαν η ομάδα διάσωσης από τον Άγιο Νικόλαο, η ΕΜΑΚ με τη συνδρομή σκύλου, κλιμάκια της Πυροσβεστικής αλλά και της Αστυνομίας από Οροπέδιο και Νεάπολη, τμήματα του Ερυθρού Σταυρού από Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο, εθελοντές από το χωριό, αλλά και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Οροπεδίου Λασιθίου που ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή πιθανά και απίθανα σημεία της ευρύτερης περιοχής.

Οι δικοί του άνθρωποι αλλά και οι Αρχές απευθύνουν έκκληση σε όσους γνωρίζουν οτιδήποτε να επικοινωνήσουν με την ΕΛ.ΑΣ. ή με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη στο 6932360400.

Επίσης συγχωριανοί του αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα έβλεπαν κάπως διαφορετικό το 48χρονο χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα μελαγχολικό.

Βάλια Μπούη

Σχόλια