default-image

Θύμα χάκερ ο Μπεν Άφλεκ

Life
Θύμα χάκερ ο Μπεν Άφλεκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Μπεν Άφλεκ έβγαλαν στη φόρα χάκερς, καθώς έδωσαν στη δημοσιότητα e-mails από τα οποία προκύπτει πως ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης απαίτησε από τηλεοπτική εκπομπή να… το κρύψει!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν από τον ιστότοπο Wikileaks, ο Άφλεκ είχε ζητήσει να μην δημοσιοποιηθούν κομμάτια της ζωής των προγόνων του, στο πλαίσιο συμμετοχής του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Finding Your Roots», το οποίο παρουσιάζει ο καθηγητής Ιστορίας του Χάρβαρντ, Χένρι Λούις Γκέιτς, ξετυλίγοντας με διάσημους καλεσμένους το γενεαλογικό τους «κουβάρι».

Τα e-mails που «καίνε» τον Άφλεκ αποδεικνύουν πως, αφού έγινε το γύρισμα, έβαλε τον γενικό διευθυντή της Sony να παρέμβει ώστε να «κοπεί» από την εκπομπή, που προβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, η αποκάλυψη για έναν πρόγονό του, ο οποίος ήταν υπέρ της δουλείας και είχε σκλάβους!

Η διαδικτυακή συνομιλία του διευθυντή της Sony με τον καθηγητή - παρουσιαστή δείχνει πως ο τελευταίος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το πώς να χειριστεί το θέμα.

«Μέχρι στιγμής, κανένας δεν μας είχε ζητήσει να αφαιρέσουμε κάτι από το περιεχόμενο της εκπομπής. Έχει συμβεί και στο παρελθόν να ανακαλύψουμε ότι πρόγονοι καλεσμένων μας εκμεταλλεύονταν σκλάβους, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν μας είχε γίνει τέτοιου είδους παρέμβαση. Αν ανοίξει αυτή η πόρτα, δεν θα κλείσει ποτέ», γράφει ο Γκέιτς, ενώ το αφεντικό της Sony του ζητά να συμμορφωθεί με την απαίτηση του ηθοποιού.

Τελικά, ο παρουσιαστής δεν πειθάρχησε, ενώ -τυχαίο ή όχι;- λίγες μέρες μετά την προβολή του επεισοδίου δήλωσε: «είμαστε πολύ ευγνώμονες που οι καλεσμένοι μας μας επιτρέπουν να διεισδύσουμε στις ζωές τους και να πούμε τις εκατοντάδες ιστορίες τους. Ποτέ δεν κρύψαμε κεφάλαια από τη ζωή κάποιου, επειδή δεν ήταν ευχάριστα.

Στο κάτω κάτω, εγώ έχω τον έλεγχο του προγράμματος και με τους παραγωγούς συνεργάτες μου, αποφασίζουμε για το ποια είναι τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για το πρόγραμμα.

Στην περίπτωση του Μπεν Άφλεκ, κρίναμε ότι ήταν πιο ενδιαφέρον το μέρος που αφορούσε τον πολεμιστή πρόγονό του, τον προ-προ-προ-πάππου του που ήταν λάτρης της υπερφυσικής δραστηριότητας και της μητέρας του, η οποία το 1964 διαδήλωνε για τα κοινωνικά δικαιώματα».

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News