Ειδήσεις

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αμμουδάρα

Δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χέρια του νοικοκύρη και της Αστυνομίας δύο νεαροί επίδοξοι διαρρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα ενώ επιχειρούσαν να εισβάλουν σε διαμέρισμα. Η περιπετειώδης καταδίωξη εξελίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Αμμουδάρας Γαζίου, με τους αστυνομικούς να κυνηγούν ακόμη και πάνω στο κύμα τους δυο νεαρούς Ρομά.

Τον έναν από τους δράστες καταδίωξε με το αυτοκίνητο του ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που τους εντόπισε, ενώ προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα και μάλιστα κατάφερε να τον ακινητοποιήσει στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου.

Μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι πρώτοι μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο συνεργός του μπήκε σε γειτονική ξενοδοχειακή μονάδα. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, άφησε πίσω του τα σφουγγαράκια τα οποία υποτίθεται ότι πωλούσε, όσο και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν ακόμη και κατά μήκος της παραλίας και κατάφεραν περίπου μισή ώρα αργότερα να τον εντοπίσουν. Οι δύο νεαροί Ρομά, που είχαν κάνει νωρίτερα την εμφάνισή τους στην περιοχή παριστάνοντας τους πλανόδιους, μεταφέρθηκαν στη Ασφάλεια, όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενέχονται και σε άλλα παρόμοια κρούσματα.

Οι κάτοικοι της Αμμουδάρας, πάντως, κάνουν λόγο για απανωτές κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα στην περιοχή

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια