Ειδήσεις

Παραλίγο να τον βάλει κάτω από τις ρόδες της κλούβας!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στην πλατεία 18 Άγγλων στο Ηράκλειο.

Πρωταγωνιστής του περιστατικού ένας νεαρός οδηγός μιας λευκής κλούβας, που ενεπλάκη σε μικροτροχαίο με άλλο διερχόμενο από την πλατεία όχημα, και προσπάθησε στη συνέχεια να διαφύγει, με αποτέλεσμα παραλίγο να... βάλει κάτω από τις ρόδες της κλούβας τον οδηγό του άλλο αυτοκινήτου που προσπαθούσε να τον σταματήσει!

Και δε σταμάτησε εκεί, αλλά χτύπησε και το μοτοποδήλατο όπου επέβαινε ο γιος του θύματος!

Ο οδηγός της κλούβας, μετά το τροχαίο, προσπάθησε να διαφύγει. Ο έτερος οδηγός μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να τον πείσει να σταματήσει, αλλά ο ασυνείδητος οδηγός της κλούβας... πάτησε γκάζι! Έκπληκτοι οι παριστάμενοι έβλεπαν το όχημα να "γκαζώνει" ενώ ο οδηγός ήταν κυριολεκτικά γαντζωμένος πάνω του!

Και αφού "ξεφορτώθηκε" τον έτερο οδηγό, δε δίστασε να χτυπήσει και το μοτοποδήλατο όπου επέβαινε ο γιος του θύματος, ο οποίος έκπληκτος παρακολουθούσε τον πατέρα του που παραλίγο να βρεθεί κάτω από τις ρόδες της κλούβας, και προσπάθησε να επέμβει.

Οι περαστικοί και οι θαμώνες των γύρω καταστημάτων, που παρακολούθησαν έκπληκτοι το απίστευτο περιστατικό, κάλεσαν άμεσα το Λιμεναρχείο, περιπολικό του οποίου έφτασε επιτόπου.

Το Λιμεναρχείο, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., έδωσε άμεσα μέσω ασυρμάτου τα στοιχεία για τον εντοπισμό του οχήματος και του δράστη.

Παρακολουθήστε τα βίντεο από το περιστατικό!

      

      

      

Χρήστος Κώνστας

Σχόλια