default-image

Ρεσιτάλ και σεμινάριο πιάνου με τον Τ. Γουβελή

Πολιτισμός
Ρεσιτάλ και σεμινάριο πιάνου με τον Τ. Γουβελή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "Ωδείο των χρωμάτων", έχει την τιμή να φιλοξενεί τον διεθνούς φήμης Σολίστ Πιάνου Τίτο Γουβέλη την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, σε ένα ρεσιτάλ πιάνου στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο πιάνου από τον Τίτο Γουβέλη, στην αίθουσα σεμιναρίων "Θ. Αντωνίου" του "Ωδείου των χρωμάτων" στο οποίο μπορεί άμεσα ο κάθε ενδιαφερόμενος να δηλώσει συμμετοχή και να κρατήσει θέση.

Το σεμινάριο πιάνου με τον Τίτο Γουβέλη μπορούν να παρακολουθήσουν σπουδαστές Προκαταρκτικής, Κατωτέρας, Μέσης, Ανωτέρας, Πτυχιούχοι και Διπλωματούχοι Πιάνου, ακόμα και απλοί ακροατές.

Στο τέλος του Σεμιναρίου, δίνεται "Βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο" σε κάθε συμμετέχοντα, από τον Τίτο Γουβέλη και από το "Ωδείο των χρωμάτων".

Πληροφορίες σχετικά με τις ώρες του σεμιναρίου, το κόστος συμμετοχής ανά τάξη όπως και δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να κάνετε καθημερινά, τηλεφωνικώς στο "Ωδείο των χρωμάτων", στα τηλέφωνα 2810-210206, 2810-210264 ή και από κοντά στη Λ. Δημοκρατίας 77, στο Ηράκλειο.

"Ωδεία των Χρωμάτων"

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2810-210206, 2810-210264, στο e-mail: [email protected]. Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 77, Ηράκλειο Κρήτης.

Πληροφορίες επίσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.otx.gr και στο facebook.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News