default-image

Μόνο νίκες θέλει ο Γιούχτας, δύσκολα ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Μόνο νίκες θέλει ο Γιούχτας, δύσκολα ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και η κατάσταση στην ουρά έγινε πιο ξεκάθαρη, με δύο ομάδες του Ηρακλείου, τον Ηρόδοτο και τον Γιούχτα να βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο ενώ οριστικά σώθηκε ο ΠΑΟ Κρουσώνα. Η ήττα που υπέστη στην Κίσσαμο ο Ηρόδοτος ήταν πραγματική μαχαιριά, αφού πλέον η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού δεν εξαρτάται από τα δικά της χέρια.

Ακόμα και δύο νίκες να κάνει με Ηλυσιακό (εντός) και ΠΑΟ Κρουσώνα (εκτός) στα τελευταία ματς, μπορεί ως όριο να φτάσει μέχρι τους 29 βαθμούς, βαθμολογία που δεν πρέπει να ξεπεράσουν τρεις εκ των τεσσάρων ομάδων που βρίσκονται πιο ψηλά. Δηλαδή η Νέα Ιωνία (24), ο Γιούχτας (26), η Γλυφάδα (28) και ο Ηλυσιακός (29). Ελπίδα για τον Ηρόδοτο αποτελεί ότι υπερτερεί σε οποιαδήποτε ισοβαθμία με τις συγκεκριμένες ομάδες. Από την άλλη πλευρά ο Γιούχτας κρατάει την τύχη στα χέρια του και έχει περισσότερες ελπίδες για να μείνει στην Γ' Εθνική.

Η ομάδα των Αρχανών, την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Αναγέννηση Ιεράπετρας και στο φινάλε αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Γλυφάδα, σε ένα ματς που θα είναι «ο θάνατός σου, η ζωή μου». Σίγουρα ο Γιούχτας αν νικήσει εκτός έδρας την Γλυφάδα πηγαίνει στους 32 βαθμούς και σώζεται οριστικά!

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

25η ΑΓΩΝ.

26η ΑΓΩΝ.

9. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

ΚΗΦΙΣΙΑ

10. ΓΛΥΦΑΔΑ

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΓΙΟΥΧΤΑΣ

11. ΓΙΟΥΧΤΑΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ*

12. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ Β.

13. ΗΡΟΔΟΤΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News