default-image

Run Greece: "Τρέχουμε για καλό σκοπό στο Ηράκλειο"

Run Greece: "Τρέχουμε για καλό σκοπό στο Ηράκλειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Τρέχουμε" για καλό σκοπό στο Ηράκλειο, στους αγώνες πόλης Run Greece 2015, προσφέροντας απλόχερα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη...

Η πόλη του Ηρακλείου είναι έτοιμη να υποδεχτεί και φέτος τους αγώνες δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE, που διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά από το ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.

Την Κυριακή 26 Απριλίου, μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της πόλης, αλλά και επισκέπτες απ' όλους τους νομούς της Κρήτης αναμένεται να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή, και ταυτόχρονα να αθληθούν, στηρίζοντας παράλληλα την κοινωνική πρωτοβουλία του Μεγάλου Χορηγού Αγώνων Δρόμου 5 και 10 χλμ. των αγώνων πόλης RUN GREECE, της WIND, που αυτή τη χρονιά στηρίζει το έργο δύο τοπικών ιδρυμάτων, του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία "Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή", καθώς και του Παραρτήματος Προστασίας του Παιδιού Ηρακλείου.

Ο γενικός εμπορικός διευθυντής της WIND Ελλάς κ. Κώστας Τσαγκανός.

Με αφορμή τον αγώνα δρόμου, ο γενικός εμπορικός διευθυντής της WIND Ελλάς Κώστας Τσαγκανός μίλησε στη "Νέα Κρήτη":

Πρόσφατα η WIND εγκαινίασε δύο νέα υπερσύγχρονα καταστήματα στην πόλη του Ηρακλείου και μέσα από την επικοινωνία της φέρνει νέο... αέρα στις τηλεπικοινωνίες. Τελικά πώς ωφελείται ο καταναλωτής;

«Στόχος και δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά τους, είτε επιλέξουν κινητή είτε σταθερή τηλεφωνία WIND. Η εμπορική μας πολιτική καθορίζεται από αυτό το "δόγμα" και μέσα στη λέξη αξία δε βάζουμε μόνο την οικονομία, αλλά προσθέτουμε και την υψηλή τεχνολογία, τη μεγάλη γκάμα επιλογών και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που θέλουμε να παίρνει ο πελάτης από μας. Δεν είναι τυχαίο ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η WIND συνεχίζει σταθερά το επενδυτικό της πλάνο, που αφορά τόσο στον εκσυγχρονισμού των υποδομών της και την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, όσο και στην ανανέωση του δικτύου των καταστημάτων της. Από το 2010 έχουμε επενδύσει για την επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου μας περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αντίστοιχα προγραμματίζουμε επενδύσεις ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ ως το 2019 για να συνεχίζουμε να φέρνουμε στους πελάτες μας νέες τεχνολογίες, όπως το 4G και βελτιωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης μέσα από τα νέα μας καταστήματα, αλλά και σε κάθε σημείο επαφής του πελάτη με τη WIND».

Ποιο είναι το κίνητρο για να σας προτιμήσει ένας καταναλωτής, σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά όπως οι τηλεπικοινωνίες;

«Στη WIND είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι προσφέρουμε στον πελάτη μας περισσότερη αξία μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Πρώτα απ' όλα, του δίνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σε μας θα μπορέσει να τα συνδυάσει όλα, κινητή, σταθερή και internet, με τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία, ή να επιλέξει μια πιο εξειδικευμένη προσφορά μας για τις ανάγκες του.

Με αφορμή τη χορηγία μας στους αγώνες Run Greece, τα τοπικά καταστήματα WIND διαθέτουν αυτό το διάστημα κάποιες αποκλειστικές προσφορές, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Αυτός ο άλλος αέρας που συμβολικά φυσάει στην επικοινωνία μας, μέσα στα καταστήματα WIND γίνεται χειροπιαστή αξία για τον πελάτη μας.

Αέρας νικητή λοιπόν και στις προσφορές από τη WIND στους φετινούς αγώνες RUN GREECE με ειδικές προσφορές.

Αυτή είναι η αλήθεια. Μέχρι τις 2 Μαΐου καλούμε όλους τους δρομείς και όχι μόνο, πριν τρέξουν στους αγώνες δρόμου του Ηρακλείου στα 5 και 10 χλμ. να επισκεφτούν πρώτα ένα από τα 7 καταστήματα WIND στην πόλη του Ηρακλείου. Οι προσφορές περιλαμβάνουν πολλές επιλογές σε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, όπως smartphones, tablets και αξεσουάρ. Ενδεικτικά να αναφέρω το νέο έξυπνο κινητό Samsung Galaxy SΙΙΙ Neo, που μπορεί κανείς να αποκτήσει στην ειδική τιμή των 189 ευρώ. Επίσης, προσφέρουμε ειδικά πακέτα κινητής με απεριόριστη επικοινωνία προς ΟΛΑ τα δίκτυα, όπως το απόλυτο συμβόλαιο W στη μοναδική τιμή των 39,90 ευρώ, καθώς και προγράμματα σταθερής και ίντερνετ όπως το WIND double play για απεριόριστο Internet 24Mbps μόνο με 20 €/μήνα.

Με αφορμή τη χορηγία στους αγώνες Run Greece, τα τοπικά καταστήματα WIND διαθέτουν αυτό το διάστημα κάποιες αποκλειστικές προσφορές, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

Γι' αυτές τις προσφορές, αλλά και ποικίλες άλλες επιλογές επικοινωνίας, οι εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων WIND στην πόλη είναι στη διάθεση όλων για να εξυπηρετήσουν και να δώσουν τις ιδανικές λύσεις για την επικοινωνία τους. Οι έμπειρες και εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων μας είναι στη διάθεση όλων για να προτείνουν την καλύτερη λύση για την κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών των καταναλωτών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News