Ειδήσεις

Έπεσε από τα δύο μέτρα κλαδεύοντας το δέντρο του γείτονα

Στο νοσοκομείο βρέθηκε χθες ένας 57χρονος τη στιγμή που επιχειρούσε να κλαδέψει το δέντρο του γείτονά του. Έπεσε από ύψος δύο μέτρων, όταν "γύρισε" η σκάλα στην οποία ήταν ανεβασμένος!

Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει και στο κεφάλι. Ευτυχώς πάντως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Αυτό τουλάχιστον έδειχνε η κλινική εικόνα του κατά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, μιας και ο άνδρας διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:30 χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Αλικαρνασσού και λαχτάρισε τόσο τους συγγενείς του 57χρονου, όσο και ολόκληρη τη γειτονιά.

Άμεση ήταν η επέμβαση του ΕΚΑΒ, που λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε η κόρη του μιλώντας στη "Νέα Κρήτη", ο 57χρονος προσφέρθηκε να κλαδέψει ένα δέντρο που βρίσκεται στην αυλή του γείτονα και συγγενούς τους, μιας και ο τελευταίος είναι πολύ ηλικιωμένος και δεν μπορεί να προβεί σε τέτοιου είδους εργασίες. Το κακό όμως δεν άργησε να γίνει. Ο 57χρονος στην προσπάθειά του να κόψει ένα κλαδί, έτσι όπως ήταν ανεβασμένος πάνω σε σκάλα, η τελευταία έφυγε από τη θέση της και ο άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων στο έδαφος.

Μέχρι χθες νωρίς το απόγευμα υποβαλλόταν σε διάφορες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν εξωτερικά και εσωτερικά τραύματα, αλλά και σπασίματα.

(Στη φωτογραφία επάνω ο 57χρονος τραυματίας κατά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο από τους διασώστες του ΕΚΑΒ)

Ιωάννα Βλαχάκη

Σχόλια