default-image

Αγνοείται 48χρονος από το Μέσα Λασίθι

Κρήτη
Αγνοείται 48χρονος από το Μέσα Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συνδρομή Ειδικής Ομάδας από το Ηράκλειο και εκπαιδευμένου σκύλου αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 48χρονου από το Μέσα Λασίθι Οροπεδίου Λασιθίου, που εξαφανίστηκε από το σπίτι του από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Πρόκειται για τον Χρήστο Φαρσάρη, ένα άτομο συγκροτημένο, εύσωμο και μετρίου αναστήματος, περίπου 1,65 μ., όπως είπε ο αδελφός του.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας αναχώρησε από το σπίτι του, όπου διαμένει μαζί με τον υπερήλικα πατέρα του, γύρω στις 10 το πρωί της Κυριακής, έχοντας μαζί του τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το οποίο όμως παραμένει σταθμευμένο στη θέση του.

Χθες συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί, η Ομάδα Διάσωσης Λασιθίου και η Αστυνομία μάταια ερευνούσαν τις γύρω περιοχές, ενώ άκαρπες απέβησαν και οι έρευνες από ομάδα φίλων κυνηγών του Οροπεδίου στις λιμνοδεξαμενές Λιμνάκαρου και Αγίου Γεωργίου, αλλά και σε άλλα δύσβατα σημεία.

Οι οικείοι του απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στο 100, 199 ή στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή στον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη και συγκεκριμένα στο 6932360400.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News