Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Πρόληψης Αλκοόλ

Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στα πλαίσια της 11ης Εβδομάδας Πρόληψης Αλκοόλ, που πραγματοποιούνται από 18 έως 24 Απριλίου 2015 από το Αλκοολογικό Ιατρείο του ΠαΓΝΗ, σε συνεργασία με το Σύλλογο στήριξης ατόμων με προβλήματα από το αλκοόλ "Η Επιστροφή", με τη συνεργασία των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τελούν υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων της 11ης ΕΠΑ, με κεντρικό μήνυμα: «Αλκοόλ και Οικογένεια. Όσο Λιγότερο Τόσο Καλύτερα» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Απριλίου στις 11 το πρωί στη Λότζια Ηρακλείου, με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, ενώ την Κυριακή 19 Απριλίου το απόγευμα, παρουσιάστηκε από τη ΘΟΚΝΗ η παράσταση ΜΗΔΕΙΑ, στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο Μαρία Μανασάκη, στο φοιτητικό κέντρο, στις Βούτες.

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων εκδηλώσεων σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου, πραγματοποιείται στις 5:30 το απόγευμα στρογγυλή τράπεζα - ημερίδα στην αίθουσα "Καστελάκη" στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, με θέμα "Μιλάω στα παιδιά για το αλκοόλ".

Σχόλια