Ειδήσεις

Στην Ε.Ε.Τ.Α.Α ο Δ. Ηρακλείου για τα νέα έργα

Χείρα βοηθείας και στενότερης συνεργασίας αναζητά ο Δήμος Ηρακλείου από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης που έχει ως σκοπό της την παροχή επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης σε Ο.Τ.Α.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χάρης Μαμουλάκης είχε χθες στη στην Αθήνα, εποικοδομητική συνάντηση με τον πρόεδρο της Ε.Ε.Τ.Α.Α και πρώην δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κώστα Ασκούνη σε μια προσπάθεια να αναπτύξει ισχυρότερους δεσμούς συνεργασίας με την εταιρία που έχει ως μετόχους της, φορείς της αυτοδιοίκησης, το ελληνικό δημόσιο και φορείς του κοινωνικού τομέα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαμουλάκης παρουσίασε τον πρόεδρο της Ε.Ε.Τ.Α.Α τον προγραμματισμό του Δήμου για την ένταξη νέων έργων την περίοδο 2015-2016, την έγκριση ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών για το έργο της Πλατείας Αναλήψεως που έχει κολλήσει λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών προς το ανάδοχο, ενώ συζητήθηκαν και τα περιθώρια εξεύρεσης λύσης για το έργο της ανάπλασης των Κερασιών.

Ο κ. Ασκούνης δεσμεύτηκε άμεσα οι υπηρεσίες της εταιρίας να θέσουν σε προτεραιότητα τις παραπάνω δράσεις ώστε να στηρίξουν τον Δήμο Ηρακλείου.

Χρήστος Κώνστας

Σχόλια