default-image

Καταγραφή νέων μουσικών, ηλικίας 10 έως 30 ετών

Κρήτη
Καταγραφή νέων μουσικών, ηλικίας 10 έως 30 ετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έως τις 4 Μαΐου 2015 καταγράφονται οι νέοι μουσικοί της Κρήτης 10-30 ετών, που παίζουν ένα όργανο συμφωνικής ορχήστρας από το επίπεδο κατωτέρας και πάνω, ώστε να οργανωθούν, αμέσως μετά, οι ακροάσεις. Πριν από τις ακροάσεις, θα δοθεί στους υποψήφιους ο απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας.

Σκοπός της δημιουργίας της Ορχήστρας Νέων είναι να υποστηρίξει νέους ταλαντούχους μουσικούς προκειμένου να βοηθήσει στην εκπαίδευση και την καλλιτεχνική τους εξέλιξη, καθώς επίσης και στη μελλοντική επαγγελματική τους πορεία.

Στόχος της είναι η εκπαίδευση των νέων, η εξοικείωσή τους με την ορχηστρική τέχνη και η ένταξή τους στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας με συναυλίες και άλλες δραστηριότητες.

«Σας καλούμε να στηρίξετε αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια, προωθώντας το παρόν μήνυμα σε φίλους και γνωστούς σας και συμπληρώνοντας τις φόρμες (συνημμένα αρχεία) με σπουδαστές σε μουσικά ιδρύματα (ωδεία, μουσικά σχολεία κ.ά.), σπουδαστές που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα, καθώς και με απόφοιτους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πληροφορίες δίνονται από την κ. Ζαμπία Αγιασώτη, τηλ. 2813/409.851 και 6942/629.127, μέχρι τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News