Ειδήσεις

Με επιτυχία η χοροεσπερίδα της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια από την ίδρυσή της, η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα της την περασμένη Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 στο κέντρο "Αγράμπελη" στις Μαλάδες Ηρακλείου. Το αξιοσημείωτο της βραδιάς ήταν ότι, πέραν των αρκετών αστυνομικών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, πλήθος πολιτών - φίλοι της Ελληνικής Αστυνομίας - διασκέδασαν μέχρι αργά το πρωί σε ένα ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο κέντρο.

Και όπως ανέφεραν οι διοργανωτές, το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα την αναγνώριση του έργου της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. από τους κατοίκους του νησιού, που «αγκάλιασαν και στήριξαν με την παρουσία τους τη γιορτή αυτή. Άλλωστε σε μία ευνομούμενη κοινωνία Αστυνομία και Πολίτης θα πρέπει να συμπορεύονται μαζί».

Με την ευκαιρία της επιτυχούς εκδήλωσης, η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσης «όλους τους συναδέλφους, φορείς και φίλους της Αστυνομίας που τίμησαν με την παρουσία τους τη χοροεσπερίδα μας, καθώς και όλους όσους βοήθησαν για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωσή μας».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Κλώντζας Εμμανουήλ, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κ. Θεοφανίδης Ευστάθιος, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Καραμαλάκης Μιχαήλ, ο περιφερειακός διοικητής Λιμενικού Σώματος, αρχιπλοίαρχος Σεφερειάδης Γεώργιος, ο βοηθός του γενικού περιφερειακού διευθυντή, ταξίαρχος Δασκαλάκης Ανδρέας, ο διευθυντής Αστυνομίας Ηρακλείου, ταξίαρχος Χριστοφάκης Νικόλαος, ο διευθυντής Αστυνομίας Ρεθύμνου, ταξίαρχος Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ο βοηθός διευθυντή Αστυνομίας Λασιθίου, ταξίαρχος Πετάσης Εμμανουήλ, ο εκπρόσωπος και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Βισκαδούρος Μιχαήλ, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης κ. Ξυλούρης Νικόλαος, ο εκπρόσωπος Δήμου Ηρακλείου, αντιδήμαρχος Πατακκός Μαρίνος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Βοργιάς Στυλιανός, ο πρόεδρος του Παγκρητίου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Πελεκανάκης Γεώργιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών PALSO κ. Χατζηδάκης Γεώργιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου κ. Μπαλαμούτης Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων / Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου κ. Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας "Ο ΤΑΛΩΣ" κ. Ουρανός Νικόλαος.

Κατά την εκδήλωση βραβεύθηκαν οι κάτωθι αξιωματικοί-μέλη της Ένωσης που τερμάτισαν ευδόκιμα τη σταδιοδρομία τους στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως αναγνώριση της προσφοράς τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας τους στο σώμα και στην πολιτεία γενικότερα:

- Ταξίαρχος ε.α. Κονσολάκης Γεώργιος

-Ταξίαρχος ε.α. Θεοδωρογλάκης Ιωάννης

- Ταξίαρχος ε.α. Δουλγεράκης Εμμανουήλ

- Αστυνόμος Β' ε.α. Φουκάκης Ανδρέας

- Αστυνόμος Β' ε.α. Φραγκιαδάκης Νικόλαος

καθώς επίσης και τα παιδιά των αξιωματικών-μελών της Ένωσης που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας κατά τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2014.

Επίσης βραβεύτηκε η οικογένεια του αείμνηστου αστυνομικού διευθυντή Βούρβαχη Γεώργιου για τις υπηρεσίες που εν ζωή προσέφερε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και στην Ένωση. Στη μνήμη του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Πέραν των ανωτέρω βραβεύσεων, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αστριτσίου Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων εξέφρασε την επιθυμία μέσω της εκδήλωσης να τιμήσει τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου, αρχιφύλακα Λυκάκη Ευμένιο και υπαρχιφύλακα Μπουμπάκη Κωνσταντίνο, απονέμοντας σε αυτούς τιμητική πλακέτα, διότι την 25η Μαρτίου 2015 σε επεισόδιο που επιλήφθηκαν στο δ.δ. Αστριτσίου δήμου Αρχανών-Αστερουσίων κατάφεραν με αυτοθυσία, θέτοντας αποδεδειγμένα της ζωή τους σε κίνδυνο, να σώσουν τη ζωή συνανθρώπου μας.

Μετά τις βραβεύσεις όλοι μαζί, παραμερίζοντας έστω για λίγο τις έγνοιες και τα προβλήματα της καθημερινότητας, οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το συγκρότημα των Μανώλη Αλεξάκη και Βασίλη Σταυρακάκη, ανανεώνοντας τέλος το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Σχόλια