default-image

Μικροί-μεγάλοι καθάρισαν δρόμους και παραλίες στο Μαλεβίζι

Κρήτη
Μικροί-μεγάλοι καθάρισαν δρόμους και παραλίες στο Μαλεβίζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόρεσαν γάντια και καπέλο και… έπιασαν δουλειά! Με σύνθημα «αγαπάμε τον τόπο μας» και με στόχο τον εξωραϊσμό και την αναβάθμιση σημείων τουριστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, πολιτιστικοί σύλλογοι, μικροί μαθητές, φορείς και δεκάδες άλλοι εθελοντές του δήμου Μαλεβιζίου έπιασαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής δουλειά καθαρίζοντας από τους δρόμους παραλιακών οικισμών μέχρι και τις παραλίες.

Παράλληλα έγινε καθαρισμός των βυθών, καθώς στόχος όλων είναι ένα καθαρό περιβάλλον και βεβαίως οι καθαρές ακτές, τις οποίες θα απολαύσουν τις επόμενες μέρες οι πρώτοι τουρίστες που θα επισκεφτούν τις γραφικές παραλίες, οι οποίες καθαρίστηκαν από κάθε είδους σκουπίδια, αποτσίγαρα μέχρι και περιττώματα σκυλιών.

Οι δράσεις περιελάμβαναν τον καθαρισμό των κεντρικών δημοτικών δρόμων από την εθνική οδό προς τους οικισμούς καθώς και τον καθαρισμό των βυθών και των παραλιών της Αγίας Πελαγίας, της Λυγαριάς, του Μονοναύτη, του Μαδέ και της Ψαρομούρας.

Τα μικρά παιδιά συμμετείχαν ενεργά στην όλη προσπάθεια, που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News