default-image

Ισοπαλία με... χαμογελαστό ΠΑΣ Γιάννινα

Αθλητισμός
Ισοπαλία με... χαμογελαστό ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλώβητος πέρασε από το Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα που απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο και παρέμεινε στην πεντάδα του πρωταθλήματος και στις θέσεις που δίνουν πρόκριση στα πλέι οφ, με ένα βαθμό πάνω από τον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν πολύ νωρίς το προβάδισμα και άντεξαν στην πίεση του Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο «χάνοντας» την ευκαιρία για το τρίποντο χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ του ΠίτουΓκαρσία.

Ο ΠΑΣ μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε από το ξεκίνημα να απειλήσει τον Ατρόμητο αλλά ο κίπερ Γκορμπούνοφ ήταν σε εξαιρετική ημέρα για τους γηπεδούχους.

Τελικά οι ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ στο 13' όταν μετά από σέντρα του Φόνσι ο Τσάβες με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, ενώ ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους αλλά και την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο. Η είσοδος του Παπάζογλου έκανε τον Ατρόμητο ακόμα πιο επιθετικό, ωστόσο παρά τις ευακιρίες η μπάλα δεν κατέληγε στα δίχτυα του Βελίδη.

Εν τέλει τον «γόρδιο δεσμό» έκοψε ο Πίτου Γκαρσία με ένα εξαιρετικό σουτ από τα 25 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στο αντίπαλο τέρμα για το 1-1. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να φτάσει και στο δεύτερο γκολ όμως παρά το γεγονός πως είχε τις ευκαιρίες δεν το κατάφερε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Δημούτσος (46' Παπάζογλου), Κατσουράνης, Γκαρσία, Ούμπιντες, Ναπολεόνι (80' Καράσκο), Μαρσελίνιο (63' Μπρίτο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Φόνσι, Τσουκαλάς, Χαρίσης (79' Γιάκος), Τσάβες, Ίλιτς, Κοροβέσης (54' Μπέριος), Μανιάς (65' Σαπαλίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News