Ειδήσεις

Φοβερό τροχαίο στη λεωφόρο Κνωσού - Σώος ο οδηγός!

Απίστευτα τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν οδηγός που έγινε θύμα τροχαίου σήμερα τα ξημερώματα λίγο πριν τις 5 στη λεωφόρο Κνωσού!

Το Ι.Χ. ακολούθησε μια "τρελή" πορεία, βγαίνοντας από το δρόμο, παίρνοντας αμπάριζα (ουσιαστικά το ξερίζωσε!) ένα δέντρο, τσάκισε ένα τσιμεντένιο παγκάκι και κατέληξε... αναποδογυρισμένο, όπως ακριβώς το βλέπετε, λίγα εκατοστά από το βιτρίνα καταστήματος!

Λίγο ακόμη, δηλαδή, και το αυτοκίνητο θα έμπαινε (έτσι, ντεραπαρισμένο) μέσα στο κατάστημα!

Το απίστευτο είναι ότι ο οδηγός δεν υπέστη κανένα σοβαρό τραύμα - μάλιστα όταν ολοκληρώθηκε η "τρελή" πορεία του Ι.Χ. βγήκε σαν... κύριος και έφυγε, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο στην κατάσταση που το βλέπετε!

Τις φωτογραφίες τράβηξε Ηρακλειώτισσα που περνούσε από το σημείο και τις ανάρτησε στο facebook, σημειώνοντας ότι ο οδηγός - περίπου 40 ετών - βγήκε από το αυτοκίνητο και είναι καλά στην υγεία του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός λίγη ώρα μετά το τροχαίο εμφανίστηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε... κλοπή του οχήματός του, αλλά καθώς στο περιστατικό υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, που τον τοποθετούν πίσω από το τιμόνι όταν έγινε το... συμβάν, οι εξηγήσεις του δεν ήταν ιδιαίτερα πειστικές.

Σχόλια