Ειδήσεις

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Πέντε αλλοδαποί, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, υπήκοοι Συρίας συνελήφθησαν την Παρασκευή το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης", ενώ προσπαθούσαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Γερμανία και Άμστερνταμ.

Οι πέντε αλλοδαποί όλοι υπήκοοι Συρίας και συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες ηλικίας 45, 30, 29, 32 και γυναίκα 39 ετών, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Πολωνίας ο 45χρονος και Αρχών Ιταλίας ο 30χρονος, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, με προορισμό τη Γερμανία, ενώ ο 29χρονος επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα  Αρχών Βελγίου, και ο 32χρονος και η 39χρονη  Αρχών Ολλανδίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, με προορισμό το Άμστερνταμ.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα  οδηγηθούν, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.

Συνελήφθη, 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ

Ωστόσο και σήμερα το πρωί 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ, επιχείρησε να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Ελβετία, ο οποίος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου για πλαστογραφία.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Πολωνίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Γενεύη Ελβετίας.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθείς με την σε βάρος του, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.

Σχόλια