Ειδήσεις

Εκδήλωση στη Λότζια για την πρόληψη του αλκοόλ

Ξεκινούν  σήμερα στις 11.00 π.μ. στη Λότζια του Δήμου Ηρακλείου οι εκδηλώσεις της 11ης Εβδομάδας Πρόληψης Αλκοόλ» (ΕΠΑ) , η οποία πραγματοποιείται από το Αλκοολογικό Ιατρείο του ΠαΓΝΗ, σε συνεργασία με το Σύλλογο στήριξης ατόμων με προβλήματα από το αλκοόλ «Η Επιστροφή».

Οι εκδηλώσεις με κεντρικό μήνυμα: «Αλκοόλ και Οικογένεια. Όσο Λιγότερο Τόσο Καλύτερα» τελούν υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, στοχεύουν στην ενημέρωση-ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που σχετίζονται με την κατανάλωση αλκοόλ και θα διαρκέσουν από 18 έως 24 Απριλίου 2015.

Πρόγραμμα Τελετής Έναρξης

Σάββατο 18 Απριλίου 2015 - Λότζια

11:00 - 11:30 :   Άνοιγμα με την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου.

11:30- 11: 50: Καλωσόρισμα &  Χαιρετισμοί από την πρόεδρο του Συλλόγου Επιστροφή κα Μαίρη Κουλεντάκη, Γαστρεντερολόγο.

Εκπρόσωπο του Δήμου Ηρακλείου κα Μαρία Καναβάκη, Αντιδήμαρχο Παιδείας- δια Βίου Μάθησης-Νέας Γενιάς- Καινοτομίας.

Εκπρόσωπο της Διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Εκπρόσωπο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/Θμιας & Δ/Θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης. Εκπρόσωπο των Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ (ΚΟΠΑ) Κρήτης.

11:50 - 12:20 : Παρουσίαση μουσικού προγράμματος από το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου

12:30 - 13:00 :  Παρουσίαση μουσικού προγράμματος από την κα Τζούλι Ναούμ (Κιθάρα και Τραγούδι , την κα ¨Έφη  Βετουλάκη (Πιάνο και Τραγούδι) και τον κ. Μπάμπη Κτιστάκη ( Μπουζούκι)

13:30 - 14:30:  Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τους: Όμιλο Βρακοφόρων της Νέας Γενιάς Ηρακλείου Κρήτης κ. Στέλιου Παπαδάκη και τους μουσικούς κ. Στέλιο Βολακάκη (Λύρα), Ιάκωβο Μανωλά (Λαούτο) , Μιχάλη Περιστενίδη (Λαούτο), Γιώργο Μαθιουλάκη (Μαντολίνο).

Σχόλια