default-image

Και ο Κοντονής παρών στην εκδήλωση της ΑΕΚ

Μπάσκετ
Και ο Κοντονής παρών στην εκδήλωση της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία του Σταύρου Κοντονή θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με  τα Τρίκαλα για την 23η αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού είναι καλεσμένος της Ένωσης με αφορμή την ειδική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Αμερικάνου.

Η τελετή θα ξεκινήσει περίπου 15 λεπτά πριν το τζάμπολ του αγώνα και γι' αυτό τον λόγο η διοίκηση καλεί τον κόσμο να προσέλθει νωρίτερα στο κλειστό. Μάλιστα, στο ΟΑΚΑ θα παραβρεθεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Κοντονής αποδέχτηκε την πρόσκληση της «Ένωσης» και θα είναι αυτός που θα τιμήσει την οικογένεια του «Παγκόσμιου» για την προσφορά του στην ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Λιγότερο από μια ημέρα απέμεινε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα. Η διοίκηση της ΑΕΚ καλεί τους οπαδούς της να σπεύσουν αύριο (Σάββατο 18/04) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, πολύ πριν από την προγραμματισμένη (στις 17:00) έναρξη της αναμέτρησης.

Κι αυτό διότι 15 λεπτά νωρίτερα (16:45) θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της τελετής για την απόσυρση της ιστορικής φανέλας με το 10, του «Παγκόσμιου» αρχηγού της «Βασίλισσας», ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ. Στην εκκίνηση της τελετής στο Μatrix του Κλειστού θα προβάλλονται στιγμές από την διαδρομή του κορυφαίου αθλητή.

Της απόσυρσης θα προηγηθεί η βράβευση της οικογένειας Αμερικάνου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διαδικτυακή πώληση των εισιτηρίων του αγώνα της 18ης Απριλίου που θα διεξαχθεί στις 17:00, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News