Ειδήσεις

Ετοιμάζεται πυρετωδώς η κάθοδος Σαμαρά στην Κρήτη

Για τα τέλη Μαΐου και συγκεκριμένα στο διάστημα 23 με 24 Μαϊου περίπου υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί η προσυνδιάσκεψη της Ν.Δ. στην Κρήτη (όπως είχαμε γράψει και στην έντυπη έκδοση της "Ν.Κ.") στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ξεκινήσει στο εσωτερικό του κόμματος στο δρόμο για την Εθνική Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Ιούλιο.

Ήδη το κόμμα της Συγγρού ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν σε πολλά μέρη της Ελλάδας με τον Αντώνη Σαμαρά να δίνει το "παρών" σε αυτές, όπως άλλωστε είναι ο σχεδιασμός και εφόσον δεν προκύψουν άλλες υποχρεώσεις για τον αρχηγό της Ν.Δ.

Στην Οργανωτική Επιτροπή της Εθνικής Συνδιάσκεψης συμμετέχουν δύο κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με καταγωγή από την Κρήτη. Ο ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο γραμματέας της Κ.Ο. κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Σε αυτή συμμετέχουν επίσης: Αξιώτης Βασίλης, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, Ιωαννίδης Σάκης, Καλογερόπουλος Δημήτρης, Κόκκαλης Αλέκος, Λουλουδάκης Γιώργος, Μαραβέλιας Δημήτρης, Μπούρας Θανάσης, Παπαμιμίκος Ανδρέας,, Συρεγγέλα Μαρία, Τάτσης Θανάσης, Ταυρής Φίλιππος και Τσιμάρας Κώστας, ενώ συντονιστές ορίστηκαν οι Μπούρας Θανάσης και Ταυρής Φίλιππος.

Η ημερομηνία πραγματοποίησης της προσυνδιάσκεψης στην Κρήτη αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Νικολέτα Σφακιανάκη

Σχόλια