Ειδήσεις

Ο Μίμης Ανδρουλάκης απόψε στην εκπομπή "Αντιθέσεις"

Απόψε καλεσμένος του Γιώργου Σαχίνη στην εκπομπή "Αντιθέσεις"  ("ΚΡΗΤΗ TV" - 22:00), είναι ο Μίμης Ανδρουλάκης, που με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου "ΑΛΛΕΓΚΡΑ", παρουσιάζει άγνωστες πτυχές και ντοκουμέντα για πρόσωπα και γεγονότα της Ιστορίας στην Ελλάδα που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Από τον Λόρδο Βύρωνα και τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, μέχρι την άγνωστη ιστορία Γερμανού αξιωματικού της Βέρμαχτ στο Δίστομο με πρόγονο φιλέλληνα που έπεσε νεκρός στη μάχη κατάληψης της Ακρόπολης από τους Τούρκους. 

Στην ίδια εκπομπή ο Μίμης Ανδρουλάκης, αποκαλύπτει τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, το σενάριο επανόδου Καραμανλή στη πολιτική σκηνή και ποιοι το καλλιεργούν και το ρόλο υπουργών και συμβούλων της σημερινής  κυβέρνησης που όπως λέει έχουν "φυτευτεί" υπερατλαντικά δίπλα στον Τσίπρα. 

Πως σχολιάζει τον Γιάννη Βαρουφάκη, με ποια μεταφορά απαντάει στη παραμονή Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ., το μήνυμα που στέλνει στον πρωθυπουργό για τις διαπραγματεύσεις και γιατί ζητάει οι υπουργοί να πάψουν να είναι τηλε-μαϊντανοί

Σχόλια