Ειδήσεις

Συνέδριο για την κυβερνο-ασφάλεια, από ΕΝΙΣΑ και ΕΒΕΗ

Ο ENIΣA συνδιοργανώνει με το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου (ΕΒΕΗ) μία διημερίδα για την Κυβερνο-ασφάλεια και τις προκλήσεις που επιφέρει για την ιδιωτικότητα και την εφαρμογή του νόμου. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Μαΐου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το συνέδριο θα εστιάσει:

• Στις τρέχουσες και αναδυόμενες τεχνολογίες από πλευράς εφαρμογών, οργάνωσης και νομικού περιεχομένου ενόψει των τελευταίων προαπαιτούμενων που ορίζονται από τη πρόσφατα ψηφισμένη νομοθεσία.

• Στη διασυνοριακή συνεργασία, εφαρμογή δικαιωμάτων, και ανταλλαγής πληροφοριών εντός και εκτός ΕΕ

• Στις τρέχουσες και μελλοντικές νομοθετικές πρωτοβουλίες

• Πάνελ Συζητήσεων

Την έναρξη του συνεδρίου και χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΗ κ. Αλιφιεράκης και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΕΝΙΣΑ καθηγητής κ. Udo Helmbrecht. Στο συνέδριο συμμετέχουν εκπρόσωποι από την Κομισιόν, το συμβούλιο της Ευρώπης, Ευρωπαϊκών Οργανισμών, θα είναι (Europol, Interpol), καθώς και συναφών συνδέσμων (ISACA, EAID, SSH), πανεπιστημιακοί, ειδικοί ασφαλείας και εκπρόσωποι του ιδιωτικού κλάδου (Microsoft, Symantec).

Θα υπάρχουν συνεδρίες στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Τοπικές ΜΜΕ και η τοπική επιχειρηματική κοινωνία (ξενοδόχοι και φορείς του τουριστικού κλάδου, των μεταφορών, αγροτικού κλάδου, της ελαφράς βιομηχανίας), καλούνται να συμμετέχουν και να ζητήσουν θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος τους με τους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων και να ενημερωθούν με την παροχή συμβουλευτικής.

Για το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ

Εγγραφές πραγματοποιούνται έως τις 10 Μαΐου 2015. Ισχύουν μειωμένες τιμές για προεγγραφή και ειδικές τιμές για μέλη του Επιμελητηρίου, φοιτητές και συμβεβλημένων μελών (ISACA). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σχετική ιστοσελίδα και τον λογαριασμό στο twitter #CySPLE15

Σχόλια