default-image

Καθαρισμός του Δικαστικού Μεγάρου και παραλιών του δήμου

Ηράκλειο
Καθαρισμός του Δικαστικού Μεγάρου και παραλιών του δήμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλάζει όψη η έκταση όπου πρόκειται να ανεγερθεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου καθώς Δήμος Ηρακλείου, Εισαγγελία και Ο.Λ.Η συνεργάζονται ώστε να αναβαθμιστεί αισθητικά ο χώρος που βρίσκεται πολύ κοντά σε μια από τις κύριες πύλες εισόδου της πόλης το λιμάνι.

Ήδη έχουν αρχίσει εργασίες καθαρισμού της έκτασης με μηχανήματα της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, ενώ ο Οργανισμός Λιμένα Ηρακλείου θα αναλάβει να σφραγίσει τις εισόδους της ώστε κανείς να μην μπορεί να εισέλθει σε αυτή.

Παράλληλα την ερχόμενη Κυριακή 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί άλλη μια δράση από την εθελοντική οργάνωση "Let's do it Greece" για τον καλλωπισμό του χώρου.

Καθαρισμός των παραλιών του Δήμου Ηρακλείου

Καθαρισμό των παραλιών που βρίσκονται εντός των διοικητικών του ορίων ξεκίνησε ο Δήμος Ηρακλείου ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τον καθαρισμό της παραλίας του Λίντο οι οποίες θα συνεχιστούν στον Καρτερό και όπου αλλού είναι απαραίτητο.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιάννης Ρασούλης, δήλωσε ότι τόσο ο καθαρισμός του οικοπέδου όπου πρόκειται να ανεγερθεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο όσο και των παραλιών του Ηρακλείου ήταν επιβεβλημένος καθώς χιλιάδες τουρίστες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην πόλη και κάλεσε τους πολίτες να τη διατηρούν καθαρή και να σέβονται το περιβάλλον.

Οι υπηρεσία μας τόνισε ο αντιδήμαρχος κάνει ότι μπορεί παρά την έλλειψη προσωπικού προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News