default-image

Προχωράει με Χαμντανί ο Αστέρας Τρίπολης

Αθλητισμός
Προχωράει με Χαμντανί ο Αστέρας Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετικές είναι οι συστάσεις για τον Ρασίντ Χαμντανί που αγωνίζεται φέτος με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσει το πρωτάθλημα στην Κύπρο.

Ο Μαροκινός άσος είναι ο μέσος… σκύλος, αφού μπορεί να αναλάβει όλη τη βρόμικη δουλειά στη μεσαία γραμμή μίας ομάδας. Στις τάξεις των Αρκάδων εκτιμούν ότι ο 30χρονος παίκτης μπορεί να δώσει λύσεις εκεί που δεν έδωσαν οι Ερίκ Τιέ Μπι και ο Έντερσον Τορμένα, ενώ θα ταιριάξει πολύ καλά με τον Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο Χαμντανί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Απόλλων του έχει καταθέσει πρόταση, αλλά εκείνος δεν έμεινε ικανοποιημένος και κάπως έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον του Αστέρα. Παράλληλα, οι Τριπολιτσιώτες φέρονται να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Οι όποιες εξελίξεις, όμως, θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη που θα έχουν οι συζητήσεις με την Σαν Λορέντσο για την παραμονή του Μάρτιν Ρόλε, ο οποίος είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στους «κυανοκίτρινους».

Αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του 29χρονου άσου, τότε μπορεί να υπάρξει κίνηση για τον Κρίστιαν Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα (μένει ελεύθερος το 2016) και τον Μαρτίν Τόνσο (της Νιούελς Ολντ Μπόις).

Εν τω μεταξύ, στον Αστέρα έχει προταθεί μεταξύ άλλων και ο Ροντρίγκο Γκάλο, αλλά η υπόθεσή του ενδέχεται να εξαρτηθεί από το αν θα ανανεώσει ο Μπράιαν Λούι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News