Ειδήσεις

Ευτυχές τέλος στην περιπέτεια ενός μικρού σκύλου

Ένα τρομαγμένο σκυλάκι που είχε χαθεί πριν από λίγες μέρες από το σπίτι στο οποίο ζούσε στο Ηράκλειο, αναστάτωσε σήμερα τις υπηρεσίες της πυροσβεστικής και έκοψε και την κίνηση σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου!

Μια οδηγός πήρε τηλέφωνο στην πυροσβεστική του Ηρακλείου νωρίτερα και τους ειδοποίησε ότι στην αερογέφυρα της Λ.Κνωσσού στο ύψος του κόμβου του Μπεντεβή, ένα σκυλάκι είχε παγιδευτεί κάτω από το αυτοκίνητο της!

Το σκυλάκι ήταν τρομαγμένο στην άκρη του δρόμου και η οδηγός μόλις το είδε έκοψε ταχύτητα και σχεδόν ακινητοποιήθηκε, προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει, ωστόσο το σκυλάκι έσπευσε και βρήκε καταφύγιο... κάτω από το αυτοκίνητο της!

Η οδηγός σταμάτησε εντελώς και προσπάθησε να βγάλει το σκυλάκι, ωστόσο αυτό ήταν πολύ τρομαγμένο και δεν ...πειθόταν με τίποτε να βγει από το καταφύγιο που είχε βρει, καταμεσής στον δρόμο και σε σημείο όπου δύσκολα περνά δεύτερο αυτοκίνητο!

Εχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο η οδηγός κάλεσε την πυροσβεστική και άμεσα έφθασαν διασώστες της ΕΜΑΚ, που κατόρθωσαν και έβγαλαν το σκυλάκι που συνέχιζει πάντως να... μην είναι συνεργάσιμο, καθώς ήταν πολύ τρομαγμένο.  Μετά απ' αυτό αποκαταστάθηκε η κίνηση, αλλά έμενε το πρόβλημα του σκυλιού, το οποίο ολοφάνερα ήταν οικόσιτο και δεν είχε συνηθίσει να ζει στον δρόμο.

Το σκυλάκι έφερε ταυτότητα με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του και οι άνδρες της ΕΜΑΚ πήραν άμεσα τηλέφωνο. Μέσα σε λίγα λεπτά κατέφθασε η ιδιοκτήτρια του, που είχε δηλώσει την εξαφάνιση του πριν από λίγες μέρες και με δάκρυα στα μάτια και ευχαριστώντας τους άνδρες της ΕΜΑΚ και την γυναίκα που τους είχε καλέσει, το πήρε για να το επαναφέρει στο σπίτι του!

Δήλωσε ότι είναι ευτυχής που υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησία και ότι το χαμένο σκυλάκι το αναζητούσε μέρες μαζί με την μικρή κόρη της, που είναι πολύ δεμένη μαζί του.

Σχόλια