default-image

Χανιά: Συλλήψεις για κλοπές

Κρήτη
Χανιά: Συλλήψεις για κλοπές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δήμο Κισσάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, ένας 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Τυνησίας κατηγορούμενος για κλοπή, καθώς και στο Δήμο Πλατανιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουσούρων, δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 38 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ο 33χρονος από την Τυνησία είχε αφαιρέσει από οικία ιδιοκτησίας 74χρονης ημεδαπής, ηλεκτρικές συσκευές (συσκευή αναπαραγωγής D.V.D., αποκωδικοποιητή), ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.   

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Συλλήψεις για κλοπή χαλκού

Οι δύο άνδρες ο 37χρονος και ο 38χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουσούρων, κατά το χρόνο που μετέφεραν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξαρτήματα και τμήματα που περιείχαν χαλκό βάρους 300 κιλών, συνολικής χρηματικής αξίας 1.000 ευρώ, τα οποία είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, από μηχανισμό ανεμογεννήτριας ιδιοκτησίας 76χρονου ημεδαπού.

Τα υλικά και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μουσούρων ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News