default-image

Τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό

Σπορ
Τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκλεισε» την Κυψέλη για έναν αγώνα το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΣΑΠ με αφορμή την διακοπή στο περασμένο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της Α1 βόλεϊ.

Η τιμωρία αυτή πρακτικά σημαίνει πως αν το τριφύλλι προκριθεί (είναι στο 2-1 με τους Θεσσαλονικείς και σήμερα γίνεται ΜΕ κόσμο το τέταρτο παιχνίδι), τότε δεν θα έχει τη στήριξη των οπαδών του σε μία απ' τις εντός έδρας αναμετρήσεις των τελικών (είτε με Ολυμπιακό, είτε με Φοίνικα Σύρου).

Αν φυσικά δεν ξεπεράσει το εμπόδιο των Θεσσαλονικέων, τότε οι πράσινοι θα εκτίσουν την ποινή του χρόνου. Αμφότερες οι ομάδες θα πληρώσουν και πρόστιμο (πιο υψηλό για τον Παναθηναϊκό).

Η ανακοίνωση:

Για τα γεγονότα του 3ου ημιτελικού στην Κυψέλη ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Για το ΤΑΑ ΠΑΟ

Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις των εκπροσώπων του ΤΑΑ ΠΑΟ καθώς και το απολογητικό υπόμνημα, το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έλαβε την εξής απόφαση για τα ΤΑΑ Παναθηναϊκός α)ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας και β) χρηματικό πρόστιμο 3.000 για παράβαση του άρθρου 23 β του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ

Για το ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις του πληρεξουσίου δικηγόρου καθώς και την απολογία του εγκαλούμενου teammanagerτου ΤΑΑ ΠΑΟΚ κ Α.Τζίκα το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ επέβαλε α) στον κ Α.Τζίκα την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που αγωνίζεται το ΤΑΑ ΠΑΟΚ διαρκείας 2 μηνών και β) στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο 1500 ευρώ βάσει του άρθρου 46 παρ 1 και παρ 2 του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ,:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News