default-image

Βρε καλώς την παραπληροφόρηση

Περίεργα
Βρε καλώς την παραπληροφόρηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβάζουμε σήμερα όλη μέρα ένα μπαράζ δημοσιευμάτων και βλέπουμε ένα παρόμοιο μπαράζ τηλεοπτικών ρεπορτάζ, για την "τεράστια" διαδήλωση στην Αθήνα των εργαζόμενων στις Σκουριές.

Και διαβάζουμε "πάνω από 6.000" ή "6.000 τουλάχιστον" οι "διαδηλωτές", και δώστου ο μπουμπούκος να φωτογραφίζεται παρεούλα με τους εργαζόμενους του χορηγού του... γενικώς μια ωραία ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια, βλέπουμε φωτογραφίες της "διαδήλωσης" από ψηλά. Σκάρτα 600 άτομα, ούτε το 1/10 αυτών που "είδαν" τα "αδέκαστα" και "ενημερωτικά" αθηναϊκά μήντια. 600 και ένας μπουμπούκος, για να είμαστε ακριβείς.

Και θυμόμαστε τις μεγάλες διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη το 2013 για τις Σκουριές, όταν πάνω από 10.000 κόσμος είχε πλημμυρίσει την παραλία - τότε τα ίδια μήντια που σήμερα δεκαπλασιάζουν τους υπάλληλους του Μπόμπολα που μεταφέρθηκαν με χορηγούμενα πούλμαν, έλεγαν ότι στην παραλία της Θεσσαλονίκης διαδήλωσαν 1000 ή και... 500 άτομα. Οι 10.000 έγιναν 500, οι 600 γίναν 6.000 και η χυδαία παραπληροφόρηση των αθηναϊκών μήντια συνεχίζεται.

Βρε Έλληνα τηλεθεατή και αναγνώστη, δεν έχεις βαρεθεί ακόμη να σε κοροϊδεύουν τόσο πρόστυχα, μέσα στα μούτρα σου; Γιατί συνεχίζεις να τους βλέπεις και να τους νομιμοποιείς;

Στην φωτογραφία βλέπετε αριστερά τους... 6.000 των καναλιών και δεξιά τους... 500 των ίδιων καναλιών.

Καληνύχτα σας.

Γ.Ψ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News