Ειδήσεις

Σύσκεψη για την αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων

Άμεσα πρόκειται να ξεκινήσουν οι τεχνικές παρεμβάσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το δήμο Ηρακλείου στην ευρύτερη περιοχή του Γιόφυρου-Φοινικιάς προκειμένου να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα τον επόμενο χειμώνα. Αυτό αποφασίστηκε σε σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε  στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης με την παρουσία του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, του εντεταλμένου συμβούλου στον τομέα Πολιτικής Προστασίας και ΠΑΜ-ΠΣΕΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Γιάννη Λεονταράκη, των αντιδημάρχων Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, Γιάννη Αναστασάκη, του προέδρου του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων 45ου Δημοτικού Σχολείου Χαράλαμπου Νησωτάκη, του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη Χωστού Μενέλαου Καρακωνσταντάκη, και τεχνικών στελεχών της Περιφέρειας.

Στη σύσκεψη αναφέρθηκε ότι εξειδικευμένοι μηχανικοί του ΤΕΕ/ΤΑΚ θα προχωρήσουν στην υλοποίηση στοχευμένων παρεμβάσεων στην περιοχή Φοινικιάς-Γιοφύρου που έχει πληγεί στο παρελθόν από πλημμυρικά φαινόμενα με στόχο την αποτροπή τους στο μέλλον.  

Σχόλια