Ειδήσεις

Πόσες γυναίκες στην Κρήτη προτιμούν το one night stand

Μία ιστοσελίδα γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης, το blindchat.gr, διεξήγαγε έρευνα η οποία αναδεικνύει τις προτιμήσεις των χρηστών της σε ό,τι αφορά το σεξ. Οι απαντήσεις διαμόρφωσαν ένα χάρτη της Ελλάδας με τις... προτιμήσεις των γυναικών αναφορικά με την ιδανική σχέση.

Στο χάρτη φαίνεται το ποσοστό των γυναικών που θα προτιμούσε μια σχέση της μιας βραδιάς, αντί για μια μακροχρόνια σχέση ανά περιφέρεια.

Η ερώτηση-κλειδί που έδωσε τις απαντήσεις έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες να απαντήσουν "Μία βραδιά", "Μερικούς μήνες", "Μερικά χρόνια" και "Για πάντα". Ο μέσος όρος πανελλαδικά των γυναικών που θα προτιμούσαν το one night stand είναι θα έλεγε κανείς χαμηλός, αφού φτάνει το 18,3%. Οι άντρες, από την άλλη, προκρίνουν το σεξ της μιας φοράς σε ποσοστό 25,8%.

Κι αν σαν πανελλαδικό ποσοστό δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το πράγμα αλλάζει αν εξετάσει κανείς κάθε περιφέρεια της Ελλάδας ξεχωριστά. Τα σκήπτρα εδώ κρατάει η Δυτική Μακεδονία όπου 2 στους 5, άντρες και γυναίκες, δηλώνουν πως δε θέλουν δεσμεύσεις αλλά κάτι που να κρατήσει μόνο ένα βράδυ. Μάλιστα, η Δυτική Μακεδονία είναι η περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό (40%) αλλά και τη μικρότερη διαφορά με ανάμεσα στα δύο φύλα, μόλις 0,87%.

Αμέσως μετά έρχονται η περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτή της Ηπείρου με 34,18% και 33,19% αντίστοιχα. Οι δύο αυτές περιφέρειες έχουν και την ιδιαιτερότητα ότι είναι οι μόνες όπου οι γυναίκες που θέλουν σχέση μιας βραδιάς είναι περισσότερες από τους άντρες.

Αν ρίξουμε φως στις περιφέρειες όπου το one night stand συγκεντρώνει τα μικρότερα ποσοστά προτιμήσεων θα δούμε την Κρήτη με 9,61% στις γυναίκες, με την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη να ακολουθούν με 14%, τη Στερεά Ελλάδα με 14,48% και την Κεντρική Μακεδονία με 15,53%. Η Κρήτη είναι και η περιφέρεια που έχει τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα που φτάνει το 14,41% με την αμέσως επόμενη μεγαλύτερη διαφορά να είναι στην Κεντρική Μακεδονία, με 10,55%.

Πηγή: news247.gr

Σχόλια