Ειδήσεις

Από το Καζακστάν στην Κρήτη για το μυθικό γάμο

Με το "καλημέρα" της τουριστικής περιόδου η Κρήτη για μια ακόμη φορά γίνεται σημείο αναφοράς VIP αφίξεων. Μια πτήση-μυστήριο αναμένεται να προσγειωθεί αύριο Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου, τα στοιχεία της οποίας είναι άκρως απόρρητα.

Πρόκειται για μία ναυλωμένη πτήση από το Καζακστάν, που έρχεται στην Κρήτη για την τέλεση ενός γάμου, τα στοιχεία του οποίου κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Το αεροσκάφος ανήκει στην τσέχικη εταιρεία Travel Service και έχει ναυλωθεί μέχρι και τις 19 Απριλίου, οπότε και θα αναχωρήσει. Μάλιστα από τη διοίκηση του αερολιμένα έχει ζητηθεί να σταθμεύσει σε σημείο που δεν είναι ορατό από τους διερχόμενους, ενώ έχουν ναυλωθεί 7 μίνι βαν με φιμέ τζάμια για να μεταφέρουν τους VIP επισκέπτες σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στην ανατολική Κρήτη. Ιδιωτική εταιρεία security έχει αναλάβει την εποπτεία των μετακινήσεων, μιας και οι Καζάκοι επέλεξαν την Κρήτη για να κάνουν ένα μυθικό γάμο.

Το αεροσκάφος θα διανυκτερεύσει για δύο ημέρες στο "Νίκος Καζαντζάκης" και η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μάνος Δασκαλάκης

Σχόλια