default-image

Κιάσσος: «Κι εμένα με είχαν πλησιάσει...»

Ποδόσφαιρο
Κιάσσος: «Κι εμένα με είχαν πλησιάσει...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα στημένα παιχνίδια μίλησε ο Κώστας Κιάσσος αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν τον είχαν πλησιάσει, αλλά ο ίδιος δεν ενέδωσε.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην αγγλική Κόνφερενς με τη Γουέλινγκ Γιουνάιτεντ και μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της NEΡΙΤ, όπου αναφέρθηκε και στο θέμα των στημένων αγώνων τονίζοντας:

«Τώρα που παίζω στην Αγγλία για δυο πράγματα γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για την κούπα το 2004, και το θόρυβο με τα στημένα παιχνίδια. Να σου πω, πως και εμένα με πλησίασαν αρκετές φορές στα χρόνια που παίζω μπάλα αρκετοί τύποι, όμως δεν ενέδωσα λόγω της ιδιοσυγκρασίας μου» είπε αρχικά.

Και προσέθεσε: «Λόγω του χαρακτήρα μου. Μου αρέσει η μπάλα και θέλω να συγκεντρώνομαι σε αυτό. Αυτό το θέμα πάντως είναι σοβαρό, αλλά συμβαδίζει με το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια με κρούσματα σε όλο τον κόσμο».

Ο Κώστας Κιάσσος κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, όμως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο. Βέβαια είναι απαράδεκτο στην Ελλάδα, να αφήνουν απλήρωτους επί χρόνια τους ποδοσφαιριστές και οι ομάδες να συνεχίζουν να αγωνίζονται. Και το θέμα των δανεικών είναι θέμα που πρέπει να το δούμε σοβαρότερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News