default-image

Επίσημα «τέλος» ο Κλοπ στο τέλος της σεζόν

Ποδόσφαιρο
Επίσημα «τέλος» ο Κλοπ στο τέλος της σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιούργκεν Κλοπ και Ντόρτμουντ θα «χωρίσουν» τους δρόμους τους και επίσημα στο τέλος της σεζόν, όπως ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους», με τον 47χρονο προπονητή να το επιβεβαιώνει και ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου, έντονα συγκινημένος.

Ο Κλοπ διέψευσε ότι θα κάνει μια σεζόν διακοπές, γιατί είναι κουρασμένος, ενώ ξεκαθάρισε ακόμα ότι δεν έχει επικοινωνήσει με κάποια ομάδα. «Σαν άνθρωπος θα ήθελα να δω ότι κάτι τόσο όμορφο δεν χρειάζεται να τελειώσει. Δεν νιώθω ότι είναι ένα βάρος που έφυγε από τους ώμους μου. Δεν είμαι κουρασμένος, αν και φαίνομαι. Δεν έχω επικοινωνήσει με κάποια άλλη ομάδα, αλλά δεν σκοπεύω να κάνω ένα χρόνο διακοπές. Πάντα έλεγα ότι την στιγμή που θα ένιωθα ότι δεν είμαι πλέον ο τέλειος προπονητής για αυτόν τον εξωπραγματικό σύλλογο θα το έλεγα.

Επέλεξα να το ανακοινώσω τώρα, γιατί πέρσι κάποιες αποφάσεις παικτών έγιναν αργά και δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη απόφαση. Στον σύλλογο αξίζει να προπονείται 100% από τον κατάλληλο προπονητή».

Χωρίς να επιτραπεί καμία ερώτηση για τον αντικαταστάτη του, ο Μίκαελ Τσορκ, του είπε: «Νομίζω Γιούργκεν ότι γράψαμε ένα μοντέρνο παραμύθι μαζί τα τελευταία χρόνια. Όλοι στη Ντόρτμουντ και ειδικά οι παίκτες θα φροντίσουν να φύγεις όπως σου αξίζει τις επόμενες εβδομάδες». Οι φήμες ότι ο επόμενος επαγγελματικός σταθμός του Κλοπ θα είναι στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζονται, με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι το φαβορί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News