default-image

"Έβγαζαν εκατομμύρια και μετά... προπαγάνδιζαν τα μνημόνια"

Ελλάδα
"Έβγαζαν εκατομμύρια και μετά... προπαγάνδιζαν τα μνημόνια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εντυπωσιακές καταγγελίες προχώρησε ο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, συνεχίζοντας τις καταγγελίες για τη «λίστα Νικολούδη» και την ύπαρξη εντός αυτής ονομάτων πολιτικών και δημοσιογράφων

«Αυτά που είδα εγώ, από καμία νόμιμη, συμβατή, καθώς πρέπει, ιεραρχική, κανονική εξέλιξη επαγγελματική , δεν μπορεί να προέλθουν», δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Δεν μπορεί να έχει πολιτικός, συνάδελφός μου, ή δημοσιογράφος 3 και 5 εκατομμύρια το 2012 στο εξωτερικό, ανεξαρτήτως νόμιμης ή παράνομης προέλευσης, και να ψηφίζει περικοπές συντάξεων», υπογράμμισε ο κ. Μητρόπουλος, ενώ αναφερόμενος σε δημοσιογράφους δήλωσε: «Γνώριζα ότι αρκετοί δημοσιογράφοι που επιτέθηκαν σε ανθρώπους που σηκώσανε το βάρος του αντιμνημονίου και που υποχρέωσαν το λαό να δεχτεί το μνημόνιο ήταν μέσα στη λίστα, εμβασματούχοι πολλών χρημάτων».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ακόμα πως ο ίδιος ζήτησε για λόγους κάθαρσης του δημόσιου βίου, πολιτικοί και δημοσιογράφοι να κάνουν την παγκόσμια δήλωση εισοδήματος, ενώ ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες ποιοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό. Μάλιστα, ανέφερε πως «δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι ποσά μιλάμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News