default-image

Γ. Μιχελογιαννάκης: "Ντροπή για τη διαστρέβλωση"

Κρήτη
Γ. Μιχελογιαννάκης: "Ντροπή για τη διαστρέβλωση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για διαστρέβλωση στα όσα φέρονται να έγιναν στην Εύβοια με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο σε γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, «την ημέρα του Πάσχα η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μαθαίνει για το θάνατο οικείου προσώπου ενώ βρίσκεται Εύβοια. Πηγαίνοντας στο σπίτι του θανόντος, πέφτει σε λακκούβα. Πηγαίνει σε βενζινάδικο για να αλλάξει το λάστιχο. Της λένε ότι δεν μπορούν και της το αλλάξουν και της το αλλάζει οικείο πρόσωπο. Πηγαίνει στο σπίτι του εκλιπόντος.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ξαναπάει στο ίδιο βενζινάδικο μιας και αυτό ήταν μόνο ανοικτό και ζητάει αέρα στα λάστιχα. Το έκαναν. Φεύγει και βλέπει ότι πάλι τα λάστιχα χάνουν. Ξαναγυρίζει και ζητά να τα ξαναδούν και τότε ο υπάλληλος έξαλλος της φωνάζει».

Αυτός που τα λέει αυτά είναι ο Βαγγέλης Βένετης, πρώην αστυνομικός, που μάλιστα παρενέβη 3 φορές να ηρεμήσει τον υπάλληλο σε μια Ζωή Κωνσταντοπούλου που δε βγήκε καν από το αυτοκίνητό της.

Ο ίδιος είπε και στις κύριες που βιντεοσκοπούσαν ότι δεν είναι σωστό.

Ο ίδιος ζήτησε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να καλέσει την Αστυνομία και αυτή αρνήθηκε.

Κάποιοι θέλουν α) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, β) κατεπείγοντα νομοσχέδια, γ) άσχετες τροπολογίες, δ) νομοσχέδια σε ένα άρθρο, ε) όχι επιτροπή λογιστικού έλεγχου.

Δε θα το πετύχουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News