default-image

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 42χρονου αυτοκινητιστή

Κρήτη
Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 42χρονου αυτοκινητιστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί ο θάνατος του 42χρονου αυτοκινητιστή από το Φουρνοφάραγγο που πήγε ανήμερα του Πάσχα στο Βενιζέλειο με συμπτώματα λαρυγγίτιδας και έσβησε στα χέρια των γιατρών που δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, παρότι τον διασωλήνωσαν και τον μετέφεραν αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του τον συνόδευσαν σήμερα στην τελευταία του κατοικία χωρίς να μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο αδελφός του, που τον συνόδευσε στο νοσοκομείο, μιλώντας σήμερα στο neakrit.gr, αδυνατεί να δώσει εξήγηση για την τραγική κατάληξη, καθώς και το ίδιο το θύμα πίστεψε πως πρόκειται για μια απλή ίωση.

Όπως εξηγεί ο προϊστάμενος του ΤΕΠ του Βενιζελείου το οίδημα που φαίνεται να απλώθηκε ακαριαία, προκάλεσε απόλυτη ασφυξία στον άτυχο 42χρονο. Η διασωλήνωση ήταν η μόνη επιλογή ωστόσο το περιστατικό έφτασε αργά στο νοσοκομείο.

Ο διοικητής ΠΑΓΝΗ Βενιζελείου έδωσε σήμερα εντολή για τη διενέργεια συμπληρωματικής έρευνας, καθώς η εξέλιξη του περιστατικού προκαλεί προβληματισμό και στη ιατρική κοινότητα.

Στο θέμα παρενέβη και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με αφορμή το γεγονός ότι το θύμα είχε λάβει αντιβίωση με δική του πρωτοβουλία, παρά το γεγονός πως δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάποια σχέση του θανάτου του 42χρονου με τη χρήση του φαρμάκου. Ωστόσο ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά από τον υπουργό Υγείας τη λήψη αυστηρών μέτρων στη χορήγηση των φαρμάκων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News