Ειδήσεις

Αύριο στο αυτόφωρο οι νταήδες που τραυμάτισαν αστυνομικό

Αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν στο αυτόφωρο οι τέσσερις θαμώνες νυχτερινού καταστήματος που ξυλοκόπησαν άγρια  αστυνομικό της Ασφάλειας του Αγίου Νικολάου, άνευ λόγου και αιτίας όπως δείχνει η εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε μπαρ στο οποίο διασκέδαζε ο αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, με την παρέα του. Σε γειτονικό τραπέζι βρισκόταν μια παράς έξι νεαρών "νταήδων" οι οποίοι, χωρίς εμφανή αφορμή, ξυλοκόπησαν ανελέητα τον άτυχο αστυνομικό, επειδή όπως όλα δείχνουν... δεν τους άρεσε η ιδιότητά του.

Τον χτύπησαν μάλιστα τόσο άγρια, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο και κάταγμα στο ένα χέρι. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στην περιοχή και έκαναν περισσότερες από 15 προσαγωγές υπόπτων. Η παρέα του νεαρού αστυνομικού αναγνώρισε τέσσερις από τους δράστες οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για απρόκλητη επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών. Αύριο έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο αυτόφωρο.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια