Ειδήσεις

Συμπαίκτες Μέσι και Ρονάλντο

Είναι σίγουρο πως μοιάζει περισσότερο με σενάριο… επιστημονικής φαντασίας, όμως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να γίνει πραγματικότητα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι, δηλαδή, να παίξουν στην ίδια ομάδα!

Το θέμα «αποκάλυψε» η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» στο σημερινό φύλλο της. Βασικό θέμα της εφημερίδας με τίτλο «Μέσι και Κριστιάνο Μαζί» είναι το σχέδιο που υπάρχει από την UEFA για διοργάνωση και διεξαγωγή ενός αγώνα All Stars ανάμεσα στους «αστέρες» του ευρωπαϊκού βορρά και σε αυτούς του νότου.

Ο αγώνας θα γίνει στο πρότυπο του NBA All Star Game και ο σκοπός του μεταξύ άλλον θα είναι και φιλανθρωπικός. Στην ομάδα του Βορρά θα συμπεριλαμβάνονται πρωτοκλασσάτου ποδοσφαιριστές από τα πρωταθλήματα Γερμανίας, Αγγλίας, Ρωσίας αλλά και Βελγίου και Ολλανδίας (και όχι μόνο!) ενώ στην ομάδα του νότου θα βρεθούν «αστέρες» από Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία αλλά και την Ελλάδα!

Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως γίνεται αντιληπτό, ο «Λίο» και ο «CR7» θα είναι μεταξύ των «εκλεκτών» του προπονητή της ομάδας του νότου, πράγμα που σημαίνει πως για πρώτη φορά στην ιστορία θα υπάρξουν στην ίδια ομάδα ως συμπαίκτες!

Σχόλια