default-image

"Προεκλογικές οι εξαγγελίες Κουρουπλή", λένε οι εργαζόμενοι

Κρήτη
"Προεκλογικές οι εξαγγελίες Κουρουπλή", λένε οι εργαζόμενοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Προεκλογικές εξαγγελίες και μόνο οι απόψεις» του υπουργού Yγείας από την Κρήτη, εκτιμούν οι εργαζόμενοι στο χώρο, με τον Παναγιώτη Κουρουπλή να λέει δημόσια ότι το παρόν καθεστώς της υγειονομικής φτώχειας θα πρέπει να ανατραπεί αφού η υγεία είναι αγαθό που αφορά κάθε πολίτη.

«Η υγεία θα αναστηθεί», είπε συγκεκριμένα από τα Χανιά. «H ανάταξη και αναβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης, η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και η ανατροπή του καθεστώτος της υγειονομικής φτώχειας αποτελούν μία από τις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης», τόνισε μεταξύ άλλων.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_70ej000z/

«Ο υπουργός έπρεπε να ξέρει ότι δε βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο κατάλληλη για προεκλογικές εξαγγελίες», σχολίασε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ Κυριάκος Θεοδοσάκης.

«Μείναμε και πάλι θεατές σε ένα έργο που θα παίξει προσεχώς. Τα προβλήματα της υγείας παραμένουν άλυτα. Η συμφωνία ή όχι με τους δανειστές θα κρίνει το μέλλον της», είναι και η θέση του προέδρου του Σωματείου Εργαζόμενων Θέμη Φραγκιαδάκη, επίσης στο Ράδιο 9,84.

Αναφορικά με το ΠΑΓΝΗ για άλλη μία φορά ο Θέμης Φραγκιαδάκης επισήμανε ότι η λειτουργία του είναι οριακή.

Μίλησε για κλινικές με ημερομηνία λήξης και αναφέρθηκε στην Παιδοψυχολογική, την Παιδοχειρουργική, τη Νεφρολογική, στο Ακτινολογικό τμήμα και τα εξειδικευμένα εργαστήρια, στη ΜΑΘ και στις ανάγκες της Καρδιολογικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News