default-image

Επιστροφή των εκδρομέων από σήμερα

Κρήτη
Επιστροφή των εκδρομέων από σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμμαχος των εκδρομέων του Πάσχα τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της επιστροφής τους, οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν από χθες σε όλη τη χώρα.

Ενισχυμένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας στις εθνικές οδούς, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη. Οι ώρες αιχμής εκτιμάται ότι θα είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ η επιστροφή αναμένεται να συνεχιστεί και την Τρίτη του Πάσχα.

Ενισχυμένη η αστυνόμευση επίσης στο ΒΟΑΚ αλλά και στους κάθετους δρόμους προς την ενδοχώρα της Κρήτης καθώς οι πολίτες στην πλειοψηφία τους επέλεξαν το χωριό τους για τον εορτασμό της Ανάστασης.

Στο λιμάνι του Πειραιά από νωρίς το πρωί υπάρχουν σε όλα τα σημεία αφίξεων των πλοίων στελέχη του λιμενικού σώματος, προκειμένου να διευκολύνουν και τους εκδρομείς καθώς από νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τις Κυκλάδες κατέπλευσαν 13 πλοία κι από τα νησιά του Αργοσαρωνικού 13 υδροπτέρυγα και 15 οχηματαγωγά.

Στη Ραφήνα έχει 7 κατάπλους πλοίων από τις Κυκλάδες και 6 από το Μαρμάρι, ενώ έξι κατάπλους πλοίων έχει επίσης το λιμάνι του Λαυρίου.

Από το λιμάνι του Ηρακλείου ο απόπλους των σκαφών αναμένεται το βράδυ.

Το τηλέφωνο του κεντρικού λιμεναρχείου είναι 2813 - 406 910 για περισσότερες πληροφορίες.

Το Λιμενικό Σώμα συμβουλεύει αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο ότι καλό είναι να φτάνουν ωστόσο μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News